02. Brahma Kumaris Spirituele Akademie

Brahma Kumaris Spirituele Academie WR 2013Brahma Kumaris Spirituele Academie (BKSA), Zeestraat 50, Den Haag, houdt open huis; van 12.00 tot 17.00 uur doorlopend workshops over meditatie, over de kracht van positief denken en over om leren gaan met stressvolle situaties.

Ook is er een digitale presentatie: ‘Spiritualiteit in de Stad Den Haag’.
De BKSA erkent de innerlijke spiritualiteit en goedheid van ieder menselijk wezen en helpt mensen – ongeacht culturele, religieuze en sociale achtergrond – deze goedheid in zichzelf te herontdekken. Zij stimuleert en ondersteunt de ontwikkeling van spiritueel begrip en bewustzijn van het individu en zet zich in om dit te helpen vormgeven in houding, gedrag, vaardigheden en waarden in het persoonlijke, sociale en maatschappelijke leven.
De BKSA is verbonden aan de Brahma Kumaris World Spiritual University (BKWSU), een internationale organisatie die op elk gebied van de samenleving actief is om een positieve verandering te helpen bewerkstelligen. Opgericht in India in 1937 heeft de universiteit inmiddels 8.500 centra in 140 landen die principieel kosteloos verschillende educatieve programma’s aanbieden die gebaseerd zijn op morele en spirituele principes en waarden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s