06. Ram Mandir

Ram mandirWat ooit begon met een kleine religieuze dienst in een huiskamer in 1975 is de Shri Ram Mandir nu uitgegroeid als een volwaardig  Hindoestaans  instituut en tempel waar men o.a. hindilessen en  een priesteropleiding kan volgen.
De beeldentuin en het gebedsruimte vertellen eeuwenoude verhalen vanuit de hindoegeschriften in de Schilderswijk.

Wat ooit begon met een kleine religieuze dienst in een huiskamer in 1975 is de Shri Ram Mandir nu uitgegroeid als een volwaardig  Hindoestaans  instituut en tempel waar men o.a. hindilessen en  een priesteropleiding kan volgen. . De beeldentuin en het gebedsruimte vertellen eeuwenoude verhalen vanuit de hindoegeschriften in de Schilderswijk.

ab-i�d vlp� ��

Den Haag en het Soeficentrum aan de Anna Paulownastraat (naast het vredespaleis) 

weten elkaar te vinden. Sinds de vestiging in Den Haag in 1922 hebben vele Hagenaren de Soefiboodschap van Liefde, Harmonie en Schoonheid in hun hart gesloten. Hiernaast is de invloed van het Universeel Soefisme ook architectonisch terug te vinden en wel vanwege het Soefi-huis dat aan de diverse Soefi activiteiten onderdak biedt. Ooit een tramstation waar reizigers verzamelden en nu nog steeds een plek waar reizigers op het innerlijke levenspad elkaar ontmoeten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s