15. City Mondial

Logo City Mondial WR 2013Stichting City Mondial is het informatiepunt voor Bewoners, Bedrijven en Bezoekers van de wijken Schilderswijk, Transvaal, Rivierenbuurt, Stationsbuurt en Avenue Culinaire in Den Haag.

Stichting City Mondial zet zich in voor een effectieve wijkcommunicatie, stimulering van de wijkeconomie en bevordering van het toerisme met als doel een beter imago en een sterkere sociale cohesie in de wijken te ontwikkelen.
De activiteiten van City Mondial zijn er o.a. op gericht om bezoekers alle karakteristieke kenmerken van deze wijken te laten zien. Doe daarom mee onze activiteiten en ga mee op wereldreis. Houd onze website in de gaten voor nog meer activiteiten tijdens de wereldreis.

Kleurrijke Wandeling
Altijd al geïnteresseerd in de geschiedenis van Den Haag? Loop dan mee met één van onze stadswandelingen i.s.m. Residentie Ontdekkingen. Aan de hand van verhalen en anekdotes krijgt u een indruk van het ontstaan en de ontwikkeling van deze meer dan 120 jaar oude wijken. Tussen de nieuwe bebouwing uit het einde van de 20ste eeuw zijn nog karakteristieke stukjes bewaard gebleven. U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie.
Locatie : City Mondial, Wagenstraat 185A
Tijden : 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur
Duur : +/- 75 min
Inschrijven : Vol = Vol

Djembe Workshop
Haal het ritme in je naar boven met onze inspirerende Djembe workshops voor jong en oud. Ervaring is niet nodig. Neem je handen en een goed humeur mee dan komt het helemaal goed. Tijdens de workshop leer je de beginselen van het Afrikaans trommelen.
Locatie : Theater De Vaillant, Hobbemastraat 120
Tijden : 13.00 – 14.00 uur, 14.30 – 15.30 uur en 16.00 – 17.00 uur
Duur : U kunt op de aangegeven tijden altijd binnenlopen!
Inschrijven : Vol = Vol

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s