16. Boeddhistisch Centrum Haaglanden

BCHaaglanden WR 2013Boeddhabeelden kom je tegenwoordig overal tegen, of je nou bij de kapper zit, een cappuccino drinkt bij je favoriete strandtent of door de Blokker loopt. Maar Boeddhisme in Den Haag is meer dan de laatste trend op interieurgebied. Steeds meer mensen vinden in het boeddhisme hun inspiratie, als het pad dat wegvoert van lijden, ontevredenheid en pijn.
Bij Boeddhistisch Centrum Haaglanden (BCH) wordt onderzocht hoe vanuit een westers perspectief de leer van de Boeddha vorm en inhoud kan worden gegeven in het dagelijks leven. Het programma dat daarbij wordt aangeboden, vindt zijn basis in meditatie. We nemen de 2500 jaar oude Boeddhistische teksten serieus, maar we zijn daarin niet dogmatisch. We onderzoeken wat ‘werkt’ in het leven van vandaag de dag, in een stad als Den Haag.
Tijdens de Wereldreis kun je bij BCH doorlopend korte meditatielessen volgen. En onder het genot van een kopje thee en iets lekkers vertellen we je graag meer over onze ‘Haagse’ vorm van Boeddhisme.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s