21. Chillen in ‘de Vinger’

Café de Vinger opent haar deuren voor een activiteit van de REAKTGROEP. Muziek en ontmoeten staan centraal. Voor diegenen die door omstandigheden uit de roulatie zijn geraakt, houden van uitgaan en muziek en een steuntje in de rug kunnen gebruiken om weer mee te kunnen doen is ‘Chillen in de Vinger’ the place to be!
‘Chillen in de Vinger’ geeft podium aan DJ’s en bands die live spelen en zijn ontstaan vanuit GGZ-instellingen.

Zondagmiddag zal band TABS speciaal optreden voor deze extra editie van Chillen in de Vinger. Kom gerust kijken want als deze band speelt wordt het feest!
Band TABS is ontstaan als dagactiviteit van REAKT en is nu een band die alles zelf regelt. De band heeft steeds meer succes en heeft vorig jaar the Coverbattle gewonnen, speelde op het Zeeheldfestival 2012 en gaat meedoen met Clash of the Cover Bands. Kijk voor meer info op www.bandtabs.nl

Het Maatschappelijk Steunsysteem Den Haag verbindt vraag en aanbod op het gebied van participatie en heeft in 2007 het initiatief voor deze activiteit genomen. Het bleek dat er onder de kwetsbare Haagse burgers behoefte bestond aan veilig georganiseerde uitgaansmogelijkheden. De eigenaar van het café wilde graag zijn medewerking verlenen om deze stapavond te realiseren. Inmiddels is Chillen in de Vinger een structurele activiteit van de REAKTGROEP.

U bent van harte welkom: 

  • Om te dansen en genieten van een DJ tot 15:00 en live muziek van band TABS vanaf 15:00 in café de Vinger.
  • Voor meer informatie over het aanbod van REAKT
  • Om uw vraag te stellen aan het Maatschappelijk Steunsysteem Den Haag wanneer u ondersteuning nodig hebt bij het vinden van passend dagbestedingaanbod.

Geopend van 12.00 – 17.00 uur,  entree gratis.
Bagijnestraat 25 te Den Haag

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s