Scootmobieltocht tijdens de wereldreis

Van Diemenstraat 196voorall
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl
http://www.voorall.nl


Voorall, voor Hagenaars met een beperking, doet op eigen wijze mee aan de 21e editie van ‘Wereldreis door eigen stad’.  Op 24 maart aanstaande kunnen mensen met hun scootmobiel of elektrische rolstoel de wereld in Den Haag verkennen.

In kleine groepen gaan de deelnemers langs de volgende toegankelijke locaties:

JoHo
JoHo helpt mensen en organisaties om bij te dragen aan talent-ontwikkeling en internationale samenwerking. Er is een reiskringloopwinkel: koop hier voordelig je 2e hands reisartikel. Doe mee aan de Worldsupporter Song. Deze songs zetten jezelf en anderen aan het denken en inspireren om ook iets te doen voor de wereld om je heen. Kom vandaag luisteren naar songs van anderen of zing mee! Ontmoet andere Wereldsupporters. Zij vertellen hoe zij, met kleine of grote acties, bijdragen aan de wereld. Laat je inspireren door verhalen, filmpjes en foto’s!

Chinese Brug
Tijdens de Wereldreis nemen wij u graag mee naar het “Haagse” China. Onderweg verhalen wij over onze “inburgering” en kunt u met een hapje en drankje genieten van Chinese muziek/theater en kennismaken met de eeuwenoude Chinese schrijfkunst: kalligrafie. China is dichterbij dan u denkt!

Stadsklooster
In het midden van het Westeinde: een slordig steegje in, een poort door en dan sta je plotseling op een ruime speelplaats omringd door gevels uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Van oorsprong is dit een katholieke plek, maar dit complex staat nu open voor allen en herbergt allerlei groepen en activiteiten. U krijgt hier informatie over o.a. de Broeders van Maastricht, straatpastoraat en iconen.
U mag ook wandelen/zitten in onze Tuin van Geloven of een kaarsje opsteken in ons universele kapelletje.

Teresia van Avilakerk
De poort van het Spaansche Hof aan het Westeinde staat wagenwijd open voor een unieke ervaring. Kom binnen en geniet van de gerestaureerde gevel van de Teresia van Avila. Stap de kerk in en laat u boeien door het eeuwenoude interieur, de muziek en de geschiedenis van dit monumentale stukje Den Haag. U kunt doorlopend een rondgang maken langs het cultureel erfgoed van de kerk, met gedetailleerde uitleg. Daarnaast zal elk half uur een film getoond worden over de geschiedenis van de kerk.

De scootmobieltochten starten vanuit het Nutshuis.
Tijden: 12.30 uur, 13.30 uur en 14.30 uur. Een tocht duurt ongeveer 2 ½ uur.
Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 21 maart via email: info@voorall.nl of telefonisch:070-365 52 88.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s